Laitteen palautus tehdasasetuksille - Knowledgebase / Opiskelutila / Opinsys OS - Opinsys - tukipalvelu

Laitteen palautus tehdasasetuksille

Authors list

Laitteen voi palauttaa tehdasetuksille seuraavasti:

1. Avaa M-valikko vasemmasta alanurkasta

2. Valitse “Kannettavan asetukset”

3. Valitse “Tehdasasetusten palautus...”

4. Valitse tehdasasetuksille palautettavat käyttöjärjestelmät (rasti ruutuun)

5. Lopuksi klikkaa “Palauta tehdasasetuksille” ja tunnistaudu aktiivisella tunnuksella

1. Laite näyttää “Tehdasasetusten palautus käynnissä vaiheessa x/x...”

2. Laite näyttää “Tehdasasetusten palauttaminen valmis” ja käynnistyy uudelleen

Voit myös seurata seuraavaa kuvaohjetta:

1. Valitse “M-valikko”

2. Valitse “Kannettavan asetukset”

3. Valitse oletuksena käynnistyvä järjestelmä
4. Valitse “Tehdasasetusten palautus...”

5. Valitse palautettavat käyttöjärjestelmät
6. Valitse “Palauta tehdasasetuksille”

7. Käyttäjätunnuksen täytyy olla aktiivinen tunnus, muuten tehdasasetusten palauttaminen ei onnistu
8. Syötä salasanasi ja klikkaa tunnistaudu

9. Tehdasasetusten palautus ilmoittaa seuraavasti kun palautusproessi on valmis
10. Palautusprosessin tilaa voi seurata tältä riviltä.

Laite käynnistyy uudestaan heti kun tehdasasetusten palautus on valmis.

Užitečná Neužitečná